Friday, October 07, 2011

Inner Cotton Best ready for sale!


Salam to all readers,
Sorry kalau ada yang menunggu.
Mintak mahap bebanyak sebab banyak kerja minggu ni.

Anyway stok semua dah ready 
so girls
happy shopping!

Ni contoh pemakaian inner cotton bersama shawl, outer syria, cotton plain dan macam-macam lagi
ikut kreativiti sendiri


Banyak kan kegunaan dia. Senang nak mix n match dengan baju.
Pilih ajer warna yang disukai :)
Inner cotton ni boleh dipakai melekap di dahi atau pun buat muncung
Kalau ketat boleh tetas sikit dekat belakang inner tuh macam nih
So kalau pakai tu tak lah melekap sangat kat dahi :)


 Ok ni lagi satu cara untuk memakai inner cotton nih. boleh di mix n matchkan dengan pelbagai inner lain. Macam nih saya silangkan dengan inner renda 


So apa tunggu lagi
order lah banyak-banyak
gerenti tidak membazir :)


(dari kiri)

H1, H2(SOLD OUT-NIZA), H3


(dari kiri)

T1(SOLD OUT-NIZA), T2, T3 (SOLD OUT-sue)


(dari kiri)

B1(SOLD OUT-shakila), B2, B3 (SOLD OUT-sue)


(dari kiri)

U1, U2, U3 (SOLD OUT-sue)


(dari kiri)

P1, P2 (SOLD OUT-ROSE), P3 (SOLD OUT-fatin)


(dari kiri)

O1(SOLD OUT-sue), O2(SOLD OUT-sue), O3(SOLD OUT-shakila)


(dari kiri)

C1, C2 (SOLD OUT-BAITI), C3 (SOLD OUT-ROSE)


color block matching
(dari kiri)

Y1(SOLD OUT-shakila), Black-(SOLD OUT-BAITI)

Semua inner berharga RM8 sahaja
tidak termasuk caj penghantaran

Poslaju (1pcs - 3pcs)
Semenanjung add RM9
Sabah & Sarawak add RM7

PosEkspress 
Semenanjung add RM5
Sabah & Sarawak add RM5

Jom isi borang untuk pembelian di sini ORDER.
atau 
emel terus ke hanazku@yahoo.com
atau 
SMS terus ke 0168287707



2 orang jalan-jalan di blog:

Nurul Aima Hj Kaim said...

so cute la kena atur bgtu!! yabah..inner syria cotton ni masih laku bah..mcm pisang goreng ni..

hanazku said...

ehehe ya aima. byk warna ni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...