Monday, September 12, 2011

Fesyen Raya : Color Block


Salam ols
:)

sempat lagi meng 'update' blog
padahal kerja di opis ni macam tidak cukup napas mau buat
sudah lah tiada penolong.
bilakah penyiksaan ini akan berakhir.

uhuk uhuk

tapi tidak aFa lah 
aku ingin share berkenaan fesyen ku di hari raya
iaitu 
COLOR BLOCK

1st Day Raya


Baju Raya warna ungu dipadankan dengan maxi skirt kaler Mustard
Tudung pula Syria kaler Kuning Pekat 
Inner diselang seli dengan inner cotton hitam dan inner renda ungu


ini pula gambar close up 
inner renda ungu tu dah macam satu set ngan baju
ramai cakap 
"beli satu set ke?"
miX match ma...

2nd Day Raya


Ni pula gabungan warna color PINK dan GRAY
Baju kurung tuh beli online jek
BELI SINI
Sungguh tiada masa untuk membeli baju raya
Tudung tuh pun online jek
BELI SINI
Inner tuh pulak ala-ala maysaa gitew hik hik
warna Gray nak samakan ngan warna kain
perasan anak dara
ok tak color block nih? 

best jugak beraya ngan COLOR BLOCK nih
lain dari yang lain
gerenti tak berlanggar baju ngan orang lain

So fesyen raya korang camana pulak?
jomlah share
bagi link sekali kalau boleh 
ehehe

last but not least 

baju raya yang bukan color block
hehehe


12 orang jalan-jalan di blog:

fateen said...

kak.. d mna kakk beli bju pink tu?? n tudung.. share link.... :P cantik....

hanazku said...

baju tuh beli di http://www.modishmodehouse.com/. ready made. tudung tuh di butikmama2u.com. ehhe suma online fatin hiihi. buat lah entry fesyen raya fateen. mau tinguk2 ehehe

nanato said...

cantiknye.....

Juliana Zainal said...

Salam dear, Can i curi your raya picture and post it in Modish FB page :) btw u look really gorgeous in Amina :) pandai mix and match :)

hanazku said...

nanato : tq nanato.

juliana : OMG. rakan2 sekalian. ini lah owner tempat jual baju kurung tuh. Ambil jer Ju. promot terus Amina u ehehe. thanks for the compliment.

sue. said...

kakak...u look so beautiful........ <3

hanazku said...

thanks su. i like your hijab style. like dian pelangi :)

Nurul Aima Hj Kaim said...

uuu cantiknya la bah wish to c u @HSC nnt saya tegur :)

hanazku said...

ok nurul. insya Allah saya akan join masa open house HCS tuh. harap2 baby nda meragam time tuh ehehe

Liza Razak said...

suka gile style awak !! :)

Jαnnαhツ said...

color block memang cantik if kita berani gayakannya.... i love that purple-yello combo. sweet!

norhanas said...

ha ah berani atau tak jer dear.
skang nih fesyen peplum lak. kena jahit satu nih. eheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...