Tuesday, July 12, 2011

Saye suke online shopping!


Hari ini ada temujanji dengan si 'dia' 
Semalam 'dia' dah bagitau nak update 

Kena standby awal-awal depan laptop untuk melihat 'dia' 
Awal pagi lagi dah menghadap laptop dengan muka yang fresh dari ladang (tidor)
Sungguh tak sabar menunggu update baru dari 'dia'

Tunggu punya tunggu
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
hurm tak ada lagi khabar dari 'dia'
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
tunggu lagi
.
.
.
.
.
.
.
.

..
.
.
.
.
.
.
.
hati kian resah
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Akhirnya penantianku terjawab
Sungguh update terbaru dari 'dia' sangat lawa dan cantik-cantik
Hati sungguh berkenan sehingga tidak sedar telah
terKLIK butang SUBMIT FORM
dengan kod-kod yang hanya difahami oleh 'dia'

Kemudian aku menunggu lagi khabar dari 'dia'
Ada respon lah
Aku tersenyum riang. Hihi
Lalu aku terus berjalan ke M.B.2.U secara maya
untuk menunaikan tanggungjawabku kepada 'dia'

Lalu aku menunggu lagi
.
.
.
.
.
.
Sehari
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Dua hari.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Tetiba loceng rumahku berbunyi
Ku lihat ada van putih oren di luar rumahku
eh eh yahOOOO bungkusan dari 'dia' telah sampai
aku tersenyum girang segirang-girangnya
best kan?
mudah, cepat, jimat masa dan tenaga 
so apalagi jom la shopping online :)
kalau nak tahu siapa 'dia'

taraaaaaaaa


Ini lah 'dia' BUTIKPINKKU
Sekarang nih 'dia' ada buat GA taw
cepat klik banner di atas tuh kalau nak join!
Korang kena join taw sebab hadiah dia gempak
segempak warna PINK ;p


Ni lah sponsor-sponsor hadiah-hadiah yang menang nanti


Shawls & Inners by butikpinkku
(Ni lah owner BUTIKPINKKU)
Cik Fara namanya



Kaen Pasang by Butik MyRania




Baby apparel & Cosmetics by LovelyOne Shop





Tudung Denim by Mazniza Othman's Shop


Lens dan Handbag by Bifa's Collection



Lovely Clutch by Islamio Paradise



MAC Cosmetics by Styleholic Chick






Pin Comel by Kitty Shawl



Accessories by Midfashion Shop



Accessories by NURWIYAH COLLECTION


Haihh geram kan tengok hadiah-hadiah dia
Kalau nak tahu hadiah akan disediakan dari 
pemenang pertama hingga pemenang ke-15
Gempak tak? gempak tak?
Apalagi klik kat sini untuk melihat hadiah-hadiah yang bakal menanti 


Untuk GA Butikpinkku ni saya nak tag :



















4 orang jalan-jalan di blog:

butikpinkku@gmail.com said...

yang~ thanks taw join...hehe.. sweet <3

hanazku said...

wah fara dah baca. tq fara sebab sudi singgah blog saya. :)

butikpinkku@gmail.com said...

thanks again tau join.. 17hb Ogos, 6 pg fara announce winner kt blog taw..

ps: sila2 lah tempek banner butikpinkku taw~ muaxx~ XOXO..

fiQ'Ra said...

http://fiqracake.blogspot.com/2011/09/contest-im-proud-to-be-muslimah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...