Sunday, June 10, 2012

Certified by mr. Saiful Nang!

Salam 

wah kemain update blog hanazku
tiap hari ada saja update
hokei la tuh kan
bagus apa 
eheh

kali ni bukan apa
saja nak share dengan korang 
tentang perkembangan
bisnes part time adik aku
yang photographer tuh ehehe
ala tak ingat ker
yang zulfahmi lamit tuh aka pami gondrowo
wah full name giteww

yer la bukan apa
tadi tengok-tengok dekat fb dia
nih fb dia
yang tak dapat tengok pic2 kat wall dia tuh
add friend dulu naa

so aku lihat 
gambar2 / shot2 yang di ambil 
superb gilak!
dangggg!
marvelous

skrol punya skrol sampai bawah
nampak pula gambar dia ngan mr saiful nang 
ala tak kan tak kenal
jurugambar tersohor negara tuh
masa awal dan shca kahwin
dia la yang amek
padan lah makin tambah pro 
gambar2 adik aku tuh
rupanya berguru dengan pro
aisehhhh

actually aku memang tau pun dia ada pergi kursus
photographer ngan saiful nang dekat penang hari tuh
cuma tidak lah ku sangka 
sebegini hebat 
penangan ajaran tok guru nang
ehehe

apa-apa pun
bertuah lah yer 
warga labuan 
erm sabah pun masuk la jugak
dekat sangat dah tu
sebab dah ada photographer pro 
yang boleh dibanggakan
harga pun tak dak la mahal sangat rasanya 
yer la masih baru lagi kan

ok
jom kita layan gambar yang di ambil baru-baru nih

















nih antara wedding shot yang di ambil baru-baru ni
dorang ni ada team 
nama team dorang nih 

so amacam
pandangan korang?
hebat tak?

masih tak percaya 
dia ni anak didik saiful nang yang meletop tuh?

nih dia bukti!


taraaaa



.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
tu dia baju free 
(bukan free pun termasuk yuran maaa)
hahahaah
 .
.
haa ni lah adik ku dengan team nya mie jie

 . 
kan dah cakap tok guru dia mr saiful nang



candid semasa kursus



so tunggu apa lagi
korang-korang yang nak kahwin, tunang, cukur jambul, kenduri sambut menantu, mulih tiga hari
sila terjah ke FB beliau sekarang untuk menempah
dengar-dengar byk yang dah bertanya2 
korang bila lagi
?


cekidauddddd!

eh eh

kalau nak tengok blog pun ada jugak

tapi macam tak ber update lah pulak

erm terjah saja FB tuh
boleh pm terus


SEMOGA BERJAYA U OLSSS!






4 orang jalan-jalan di blog:

FionaHafiz said...

salam hanaz,
baru pula aku mencari OP untuk adikku kan kahwin. tekejut aku tengok team adik mu sama si mijie. astaga keluarga angkat ku bah si mijie tu. ndak ku pecaya dia ambil gambar cantikcantik. nasib aku terbaca di sini! terima kasih kpd entri ini, kini aku percaya dia. HAHAHAHA.

norhanas said...

wsalam dear...

owh bah ngam la tuh. ko booking dorang ni awal2. macam makin popular d labuan tuh eheh

kenal pla ko ngan c mijie tuh eheh team dorang la tuh. memang superb gambar2 dorang ambil. ala2 shca ngan awal terus tuh nanti pengantin.

RECOMMENDED!!!

Useriez said...

lawa2 gambar.. thanks bg link2..

norhanas said...

welcome useriez.
benda yang baik harus di share eheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...