Monday, July 18, 2011

Jom shopping raya di "BUTANGKAN BUTANGKU"

Tidak lama lagi kita puasa
Kemudian raya
yahuuu
walau pun raya tahun ni
macam terhad kerana kebetulan ada majlis rasmi universiti
Pendaftaran Pelajar Baru
huhuhu
saya terlibat
isk isk isk
ntah sempat ntah tidak balik Labuan beraya
dah lah raya first bersama baby Izz
hurm tp yang penting tiket balik misti mau booking ehehe
demi kerjaya tercinta
saya akan buat yang terbaik
aisehhhh semangat!

oklah sebenarnya mau share dengan korang
korang dah beli baju raya ka belum?
atau dah hantar kain raya ke tailor?
kalau belum mari kita terjah dekat sini

nama blog nye 'BUTTON MY BUTTONS'
ehehe tajuk entri tuh saja jer bikin gempak
designer dia memang kreatif la
tak caya tengok lah koleksi "RAYA CITY"
khas untuk hari raya tahun 2011 nih

layannnnn...





 yang nih aku paling suka suuuwwitt
 yang nih pon mabelesss


huhuhuh meleleh tau akak tengok
dah lah kain cotton yang selesa tahap 5 star
ada hajat nak beli tuh
tapi memandangkan design yang tak sesuai untuk nursing mother macam i nih
ditambah lagi harga yang melambong ala mat lambong ehehe
baik batal kan saja lah niat tuh
nih yang teringin sangat nak belajar menjahit baju kurung nih

kalau korang nak order
lawat lah dekat blog dia http://www.buttonmybuttons.com/

itu sahaja entri kali ini
selamat menyambut Ramadhan al-Mubarak

5 orang jalan-jalan di blog:

~ As ~ said...

buttonmybuttons tu butangkan butangku bah tu ertinya..eheheh

hanazku said...

Awu kan haha inda ku terliat pla my nya tu

hanazku said...

azmah, npa aku xble buka blog mu?

fateen said...

wah! cantik.. lawa jua design nya kn kak.. mau try wat mcm tu la.. :P

hanazku said...

ya fateen. lawa kan. kalau ada tailor masih terima? mau juga kaka cari kain cotton ehehe kalau ko ada orang mau jahit gitu gtau kakak yah koling2 hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...