Saturday, January 07, 2012

Inner Kaffah yang harus anda miliki

Salam dan selamat malam semua

Wah tetiba ada entri baru memalam buta
Mimpi ka hapa nih

Bukan apa
Masa sekarang nih tak ada apa mau buat
Baby izz dah tidur
Ayah izz main game 
So masa yang terluang nih 
boleh lah update blog sikit
ehehe

Entri kali nih berkaitan fesyen sikit
Mau review sedikit berkenaan 
Inner Kaffah 
by 
Siti Juwariyah

nih blog beliau

cantikkan inner kaffah tuh
fully covered u
kain nya pun selesa sangat
so saya ada beli satu tau
warna choco brown


**sila abaikan makanan yang banyak di atas meja ituh

taraaaaa
gambar baru di ambil sebentar tadi hokayyy
panasss lagi dari oven
hek hek

Apa pun memang best inner nih

Apalagi jom lah beli

Sharing is caring



tata 
nite-nite



3 orang jalan-jalan di blog:

N.Aima K said...

naz berapa drg caj pstage dr indon? ko pg ka nnt gathering HCS?

norhanas said...

aku beli dari lana's store aima. bilang c siti juwariyah itu dorang punya wakil di malaysia. erm gathering tuh nda dapat ku ikut sebab aku di labuan. adikku kawin moi. kim salam ar sama semua HCS.

N.Aima K said...

o ya? bah nda apa..update psl the wedding ya! i love wedding!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...