Monday, December 19, 2011

Jadual penuh di hari minggu

Assalammualaikum semua
dan
selamat petang

Sorilah u ols
lama sangat membiarkan blog ini
terkontang kanting

Bukan apa
bz bekerja
bz bercuti 
ehehe

So u ols apa kabar? 
Adakah u ols menantikan entri terbaru dari ku ?
*Perasan kan? Macam lah retisss
hahah

Oklah
sebenarnya mau bercerita berkenaan aktiviti semasa hujung minggu baru-baru ni
padat weh
ada 3 jemputan pada masa yang sama
terpaksa korbankan 1 jemputan
sorry sesangat ya Fiffy Hanisdah
jemputan ke majlis harijadi anak dia terpaksa di korbankan 
kerana ingin memenuhi 2 jemputan kahwin

ini adalah hasil pendapatan jemputan kami pada hari itu


rama-rama tuh untuk baby Izz ehehe
cute kan door gift dia.



ni lah wajah-wajah kesayangan hamba
hahah 
baby pumpkin
sebenarnya lupa bawa topi
hanya topi pumpkin sahaja yang ada dikereta
so terpaksa la pakai topi ke sepanjang majlis kahwin
dah lah hujan
semua orang tengok hihhii

hurm
sebenarnya kelam kabut pergi ke majlis kahwin 
tuh yang tinggal segala topi semua 
pampers pon tiada
apedaaa mama izz nih
dah lah lambat pergi majlis kahwin tuh
sempat lagi baby Izz menjadi kontraktor sekejap 






ada gaya macam kontraktor ka?
ehehe 
nenek baby Izz bising sudah
sebab banyak betul mainan Izz di rumah
dah jadi macam nurseri dah
nanti lah kalau ada masa buat prelove ke apa ker
derma ke 
lagi pun mainan tuh masih baru lagi
ataupun
untuk baby baru ke hahahah 
insya Allah 

so
lepas saja pergi ke majlis kahwin
destinasi seterusnya ialah 
terus ambil shawl 
ada orang tempah untuk hari pernikahan dia 

ni haa


cantik ker?
insya Allah dalam ujung bulan nih
siaplah beberapa shawl roses dan syria 3 roses pelbagai warna
nantikan yer 

sesiapa yang mahu
boleh lah buat tempahan kat blogshop saya
atau klik 'LIKE'
di fanpage Hijabook di sini


sempat lagi promot u olsss 
ehehe 

ok lah 
sekian update saya kali ni
byk cerita dalam 1 entri ehehe
hambik ngko

tata
nanti kita jumpa lagi ya...





2 orang jalan-jalan di blog:

N.Aima K said...

rajinrajin bah ko upd8 naz..suka aku bc updated mu..

norhanas said...

eehehe itu la tuh mau rajin2 update nih. selalu baca blog orang jak. blogmu tuh selalu ber update. ehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...