Tuesday, November 09, 2010

40 minggu 3 hari

Salam all

erm lama gila tidak menjenguk blog ku ini ehehe bukan apa lupa password dowh~~ eheh 
ni mau update sket perkembangan kandungan ku yang kini telah over due huhuh 3 hari dah neh. baby ni masi belum nak tengok dunia kot syok sgt duduk dalam perut mama dia. 

anyway apa-apa pun last checkup masa sabtu lepas dr kata baby ok. begitu juga dengan ibunya. so dr bagi masa seminggu lagi. tapi tadi checkup dengan dr. siap kena seluk kat bawah tut... bukaan langsung tiada. ketat semacam ehehe patut tengok muka dr berkerut jek masa nak seluk tangan kat dalam tu ketat sangat heheh erm then hasil scan pla air ketuban dah semakin kurang tapi condition baby semua still ok. cuma kurang sket jek air ketuban tuwh. hasil dari perbincangan mama n hubby serta doktor baby akan dikeluarkan secara 
operate
huhuh sedih pun ada jugak ye la operate kan kita kalau boleh mau beranak normal tapi redha dengan takdir kerana Allah Maha Mengetahui atas segala sesuatu. Saya berserah hanya kepadaNya. lagipun tak sabar sudah mau tengok baby ku ini. 
harap-harap semua berjalan lancar esok. korang doakan lah saya yer dipermudahkan segalanya.
amin...

ok rasanya sampai sini aja la cerita saya
bubye.....

4 orang jalan-jalan di blog:

Ibumadeeha said...

good luck, anas.. semoga selamat semuanya.. nda pa, normal ka tidak, yg penting baby dan ibunya sihat..

miss^Hanas^ said...

thank you laura. ya yang penting baby selamat dikeluarkan. amin.

emma said...

AIK..AIK..same birthday ngan shifaa la..11.11.10 lahir jam 11.33pm..;)

hanazku said...

baby izz 10.11.10 la emma ehehe awal sehari :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...