Tuesday, May 25, 2010

Shopping Hour

Best giler shopping semalam. Memang lama uda plan mau shopping ehehe ada duit lebih so shopping la sket hihii

Item yang dibeli ialah : - Za Blusher
                                  - Majolica Brow Liner
                                  - Majolica Eyeliner
                                  - SimplySiti Lip Gloss Glitz besh2!
                                  - Cotton Bud (stok dah abis la huh)
                                  - Mentos Chewing Gum (untuk kurangkan loya :p)
                                  - Stokin Husband pun termasuk gak ehehe 


Tempat kejadian      : Watson (1 Borneo)

Antara semua produk saya paling suka kosmetik simplysiti dan juga majolica brow liner tuh memang best lah tapi actually belum pakai pun. tadi pagi kelam kabut bangun huh lambat pla bangun pg keja hari ni penat sangat bershopping sakan semalam huh tapi sayang la tak dak gambar kan hurm tak pa nanti saya upload k mmuahhh muahhh

1 orang jalan-jalan di blog:

NADHIRA said...

dlm list yg ko sda beli tu, adaka suma tu? HAHAHAHHA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...