Wednesday, April 20, 2011

Contest Saya Suka Shawl


Salam ols,
Selamat pagi semua

Harap korang semua sihat hendaknya
Lama betul blog ku ini bersawang 
Bukan apa asal mau meng'update' 
Ada saja problem yang timbul
Guna google chrome tidak boleh load page post blog tuh 
kenapa ya. adakah kamu semua mengalaminya? 

hurmmmm
ok sebenarnya erm sebenarnya ermm
hari ini mau share berita gembira dengan korang semua
apakah berita gembira itu? 

taraaaaa

...
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
taraaaaa lagiii
.
.
.
.
.
.
.

.
skrol lagiiikkk
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

ok ok saya mau bagitau yang saya menang voucher di WAFICO SHAWL HOUSE 
hihi 
dapat voucher 10% beli shawl di WAFICO SHAWL HOUSE
ya la walaupun tidak menang top 3 
dapat saguhati pun ok juga kan
lagi pun ni first time tau saya ikut contest tau hihi 
best pulak ikut contest ni 
len kali saya nak try lagi la 
mana tau dapat shawl marvelouss , ropol2 atau renda2 ehehe 
hurm
best betul lah hari ni
dah la menang saguhati pastuh ada meeting bersama pengarah UTeM holdings lagi
meeting slalunya boringkan 
tapi kali ni meeting best pulak 
sebab masa borak2 time tea time
banyak benda yang saya tidak tahu 
telah saya tahu hari ni 
benda itu merangkap cyber law, pengguna bank secara online, politik sket (skandal video anwar shhhhh), 
penggunaan kad kredit 
best gilosss
byk tips n trick 

eh  eh pandai terbabas pula cerita saya ni kan
ok lah kalau korang mau tau 
gambar apa yang saya guna untuk masuk contest tuh 


taaraaaaa ni la dia
actually sama ja pun dengan gambar di profile blog ni
cuma lain angle hehe 
hurm memang patut pun dapat saguhati
sebab kualiti gambar kurang memuaskan 
guna kamera hp aja 
ceh alasan guna kamera hp padahal tak cantik mana pun cara pakai shawl tuh termasuk orangnya hahaha

ya la pasni guna dslr lah pulak 
ehehe mana tau terus menang 
huhu

ok lah sebelum saya publish entri saya yang seciput ini 
saya mau buat iklan n promo sikit

korang suka ka kalau saya jual tudung macam ni ?



cantik kan untuk hari raya nanti?
vote kalau suka eheh
!!komen plissss!!

5 orang jalan-jalan di blog:

NADHIRA said...

hahahhaa bila ko nak pakai voucher tu ek??haaha

NADHIRA said...

btw, CONGRATS! haha

hanazku said...

nanti ler ce sabar ce sabar

NADHIRA said...

HAHAHAAHAHHAHAHAHHAHAHAH

fateen said...

cantikkkk.. wana hijau la...:)))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...